EtusivuVastuullisia sisältä ja ulkoa

Vastuullisia sisältä ja ulkoa

Suomessa valmistettuja kierrätysmuovipakkauksia

Miltä tuntuu kotimaassa valmistettu kierrätyspakkaus? Voin kertoa, että hyvältä!
Mahtavaa että voimme tehdä entistä parempia ja puhtaampia valintoja ympäristön ja kotimaisen työn puolesta.

Kemvitin tuotteissa puhtaus on tuntunut aina. Tällä kertaa laitoimme parastamme tuotteidemme pakkauksiin, joissa käytämme nyt entistä enemmän kierrätysmateriaaleja.

Kartonkiset pakkaukset ja 500 ml muovipakkaukset on valmistettu jo useamman vuoden ajan kierrätysmateriaalista, ja nyt meneillään olevan uudistuksen myötä myös isommat muovipakkaukset valmistetaan 100 % kierrätysmateriaalista.

5 l ja 20 l pakkaukset ovat jo tuotannossa ja 1 l ja 10 l pakkaukset uudistuvat kesän loppuun mennessä. Myös pakkausten käytettävyyteen on tehty parannuksia, minkä johdosta 20 l astia ei enää pulputa kaadettaessa.

Rouheaa menoa

Mistä on pienet ja suuret kierrätyspakkaukset tehty? Vastuullisten kierrätysmuovipakkauksiemme raaka-aineena toimii Fortum Circo® -kierrätysmuovijätteestä valmistettu turvallinen ja luotettava muovirouhe. Näin esimerkiksi muovipullona elinkaarensa aloittanut pakkaus saa uuden elämän Kemvitin tuotepakkauksena. Kartonkipakkaukset valmistetaan kierrätyskartongista, jonka valmistuksesta Suomessa on pitkät perinteet.

Suomalaista työtä

Kierrätysmateriaaleista valmistetut pakkauksemme tehdään täällä koti-Suomessa. Näin edesautamme kotimaan työllisyyttä ja sitä, että kierrätetystä kartongista ja muovista valmistettuja tuotepakkauksia on mahdollista valmistaa aivan kotinurkilla. Osoituksena kotimaisesta työstä ja valmistuksesta pakkauksiamme koristaa Avainlippu-tunnus.

Ota lähempää tuntumaa siihen, miltä kotimaassa valmistetut kierrätyspakkaukset
tuntuvat ja tutustu Kemvitin KW puhdistusaineisiin – niihin Kotimaisiin Waihtoehtoihin!

>> Tutustu tuotteisiimme

Kemvitin tuotteita uusissa, kierrätysmateriaalista valmistetuissa pakkauksissaan

Ota yhteyttä

Lähetä terveiset/palaute Spraymanille tuotteistamme ja palveluistamme.

Ota yhteyttä