sopimusvalmistusta

Private Label tuotteen kehittäminen

Katsotaan ideasi omasta tuotteesta tai tuotesarjasta lävitse. Tuote voi olla jokin meidän valmiista resepteistä tai sitten kehitetään tarpeittesi mukainen valmiste. Voimme myös tehdä sopimuksen, jonka mukaan valmistamme tuotteen sinun omistuksessa olevan reseptin mukaan. Aikajänne ideasta myytäväksi tuotteeksi kestää 1-3 kuukautta.

  • Tuoteidea
  • Kohderyhmä (kuluttaja vai ammattikäyttö)
  • Pakkauksen määrittely

Ota yhteyttä

private-label

Private Label -prosessi

Tuotesarjan määrittely

Määritellään tuotteen/tuotesarjan laajuus ja vaatimukset. Reseptien spesifikaattien sekä tuotepakkausten määrittely. Asetetaan aikataulut suunnittelulle ja valmistukselle.

Etiketti

Etiketin suunnittelu on asiakkaan oma prosessi, johon annamme vaatimusten mukaiset tuotesisällöt sekä etiketin koon pakkauksen mukaisesti. Hoidamme etiketin tilaamisen. On hyvä varautua 3 viikon toimitusaikaan etiketin suhteen.

Käyttöturvallisuustiedote

Laadimme tuotteellenne käyttöturvatiedotteen tarvitsemillanne kielillä.

Sertifikaatit

Riippuen tuotteesta, on saatavilla Ympäristömerkki, Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus sekä erilaisia EN-standardeja desinfioiville tuotteille.

Kuljetuspakkaus ja display

Tuotteiden kuljetuslaatikot ovat lähtökohtaisesti ruskeita pahvilaatikoita kierrätysmateriaalista. Myös näiden räätälöinti tarpeen mukaiseksi onnistuu. Tarvittaessa pakkaamme tuotteet myös valmiiksi displaylle myymäläesillepanoa tai kampanjaa varten.

Toimitus

Tuotanto tapahtuu 2-10 viikon kuluessa tilauksesta, mikä riippuu täysin tuotteesta. Minimi tilausmäärä on 1000 litraa tai 1000 kg. Toimitusehto vapaasti tehtaalla Alavetelissä.

Ota yhteyttä

Lähetä terveiset/palaute Spraymanille tuotteistamme ja palveluistamme.

Ota yhteyttä