Miten varainhankinta toimii?

Tilaus ja toimitus

Myynnin päätyttyä asiakkaiden tilaukset kerätään yhdelle kaavakkeelle, joka lähetetään osoitteella info@kemvit.fi Toimitus tapahtuu 1-3 vuorokauden kuluessa osoitteeseen, johon toivotte (mieluiten sellainen, johon kuljetusliike voi kuorman jättää arkiaikana). Maksuehto on 14 pv netto, joten tuotteet ehtii hyvin toimittaa tilaajille ja kerätä rahat maksua varten. Minimi tilausmäärää ei ole. Kuljetusmaksua ei peritä. Tärkeintä on hyvä saanto nuorten harrastamiselle!
varainhankinta-pesuaineet

Laadukkaat puhdistusaineet varainhankinnassa

Varainhankinta on mielekästä, kun tuotteet ovat sellaisia, joita kaikkialla kodeissa ja yrityksissä tarvitaan. Näin myyntikampanjan voi uudistaa sopivin väliajoin. Laadukkaat ja hyödylliset tuotteet saavat tukijat jopa odottamaan uutta kampanjaa.

KW tuotteet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja, joten ovat annostelultaan pienempiä, mitä kuluttaja kaupasta voi itselleen hankkia. Varainhankintaan tarjoamassamme tuotevalikoimassa otetaan huomioon kuluttaja tuotteiden käyttöturvallisuuden kannalta, joten ne ovat hyvin myytävissä myös kuluttajillekin.

 

Tuotteet kehitetään ja valmistetaan itse Kruunupyyssä, joten kotimaisuus on hyvin esillä nuorten tueksi myytävissä KW tuotteissa.

 

Ota yhteyttä

Lähetä terveiset/palaute Spraymanille tuotteistamme ja palveluistamme.

Ota yhteyttä