Löytyi 8 kpl tuotteita
KW COLOR
Hajustamaton, zeoliititon kirjopesujauhetiiviste. KW Color on tehokas luontoystävällinen kirjopesuaine käsin- ja konepesuun kaikissa lämpötiloissa (30 °C – 95 °C). KW Color pesee tehokkaasti puhtaaksi ja säilyttää värit kirkkaina pesusta pesuun.
Sisältää: fosfaatteja, anionisia tensidejä <5%, ionittomia tensidejä <5%, saippuaa <5%, polykarboksylaattia <5%,  entsyymejä < 5%.
pH: pesuliuoksessa n. 10,5
Pakkauskoot: 1,8 kg, 5 kg, 8 kg, 8 kg sanko

KW COLOR NATURA

Hajustamaton, fosfaatiton, zeoliititon kirjopesujauhe käsin- ja konepesuun kaikissa lämpötiloissa (30 - 95 °C). KW Color Natura pesee tehokkaasti puhtaaksi ja säilyttää värit kirkkaina pesusta pesuun. 

Sisältää: anionisia tensidejä  < 5%, ionittomia tensidejä  < 5 %, saippuaa  <5 %, polykarboksylaattia < 5%, entsyymejä < 5%
pH pesuliuoksessa n. 10,5
Pakkauskoot: 800 g, 5 kg, 8 kg, 25 kgKW COLOR nestemäinen
Hajusteeton kirjo- ja hienopesuneste.Hellävarainen myös aroille tekstiileille. Sopii sekä käsin että koneelliseen pesuun kaikissa lämpötiloissa (30 °C – 95 °C). Myös mikrokuituisten siivoustekstiilien pesuun sekä valkopyykille.
Ominaisuudet: Hajustamaton maitomainen neste.
Sisältää: Saippuaa 15-<30 %, Ionittomia tensidejä 5-<15 %, Polykarboksylaatteja 5-<15 %.
Sisältää myös: Entsyymejä, isopropanolia.
pH: tiivisteessä 9.
Pakkauskoko: 3 x 5 L 

KW HAALARIPESU

Hajustamaton, zeoliititon, ympäristöystävällinen pyykinpesujauhe, joka on kehitetty erityisesti työvaatteiden, siivoustekstiilien, moppien ja käytävämattojen tehokkaaseen puhdistukseen. Poistaa tehokkaasti rasvaa, öljyä, nokea ja muuta vaikeaa likaa.

Sisältää: Fosfaatteja 15-<30%, anioinisia tensidejä, ionittomia tensidejä <5%.
pH: pesuliuoksessa 12
Pakkauskoot: 5 kg, 10 kg

KW SOFTEX SENSITIVE 5L
Tekstiilien pehmentämiseen ja sähköisyyden poistamiseen. Palauttaa tekstiileihin pehmeyden ja ilmavuuden.
Ominaisuudet: Valkoinen, maitomainen, hajustamaton neste.
Sisältää: Kationisia tensidejä 5-<15% 
pH: tiivisteessä 3, käyttöliuoksessa 5
Pakkauskoot: 3 x 5 L 

KW SOFTEX SUCETTE 5L
Tekstiilien pehmentämiseen ja sähköisyyden poistamiseen. Palauttaa tekstiilien pehmeyden ja ilmavuuden. Miedosti hajustettu.
Ominaisuudet: Sininen, maitomainen hajustettu neste.
Sisältää: Kationisia tensidejä 5-<15%.
pH: tiivisteessä 3,5, käyttöliuoksessa 5.
Pakkauskoot:  3 x 5 L.

KW UNIVERSAL

Hajustamaton, fosfaatiton ja zeoliititon kirjo-/valkopesujauhe käsin- ja konepesuun kaikissa lämpötiloissa (30 - 95°C ). Hyvä tahranpoisto- ja valkaisuteho saavutetaan +60°C:ssa. Mustien ja usein tummanväristen tekstiilien pesussa pesulämpötilan on oltava +40°C tai matalampi. KW Universalin käyttöä ei suositella silkin ja erittäin herkkien tekstiilien pesuun.

Sisältää: happipohjaista valkaisuainetta, polykarboksylaattia, ionitonta ja anionista tensidiä, saippuaa, fosfonaattia, silikaattia, karbonaattia, sulfaattia, trinatrium-MGDA, CMC, entsyymiä.
pH: pesuliuoksessa n. 10,3
Pakkauskoot: 5 kg, 8 kgKW VALKO 8kg

Hygieniapesujauhe, hajustamaton, zeoliititon pyykinpesujauhe. KW Valko tehoaa hyvin proteiini-, hiilihydraatti-, eritetahra- ja rasvalikaan. Tuote on kehitetty erityisesti vaaleiden tekstiilien pesemiseen hoivasektorilla, ammattikeittiöissä, hotelleissa, mutta soveltuu myös käytettäväksi värillisen urheilupyykin kanssa - missä tekstiilin hygieninen puhtaus on myös tärkeätä. Myös mikrokuituisten siivoustekstiilien pesemiseen.

Sisältää: Fosfaattia 15-<30 %,Happipohjaista valkaisuainetta 5-<15%, Anionisia tensidejä <5%, Ionittomia tensidejä <5%, 

Polykarboxylaattia <5%, Entsyymejä <5%, Saippuaa <5%

pH: pesuliuoksessa n. 10,5
Pakkauskoko:  800 g, 8 kg