Löytyi 6 kpl tuotteita
KW LIPOL

Vahanpoisto- ja käyttöönottopuhdistusaine linoleumi-, muovi- ja kivilattioille. Lipol liuottaa vahat nopeasti, jolloin mekaanisen työn määrä vähenee. Matalavaahtoisena soveltuu sekä käsi- että konemenetelmiin. Huuhteluvapaa.

Ominaisuudet: Kirkas, kellertävä, miedosti hajustettu neste.
Sisältää: Ionitonta ja anionista tensidiä, amfoteeristä tensidiä, trietanolamiinia, glykolieettereitä, fosfaattia.
pH: tiivisteessä ja käyttöliuoksessa 10
Pakkauskoko: 10 x 1 L, 3 x 5 LKW PERUSPESUGEELI

Käyttövalmis peruspesuaine soveltuu erityisesti portaiden ja pystypintojen peruspuhdistukseen ja vahanpoistoon. Käytettävissä myös maalarinpesuna ja apuna tapetinirrotuksessa. Huuhteluvapaa.

Ominaisuudet: Lähes väritön geelimäinen neste
Sisältää: Anionisia tensidejä, kationisia tensidejä <5%
pH: käyttöliuoksessa 12,4
Pakkauskoko: 10 x 1 L, 3 x 5 LKW SPECIAL

 

Vahvasti emäksinen peruspuhdistusaine, josaa erityisen tehokas tensidiseos. Erinomainen ylläpitosiivouksen tehopesuaineena ja erityisesti timantti

Ominaisuudet: Kellertävä hajustamaton neste.
Sisältää: Ionittomia tensidejä, kationisia tensidejä <5%
pH: tiivisteessä 13,5, käyttöliuoksessa 11,8
Pakkauskoot: 3 x 5 L, 200 LKW TEHOSPA

Emäksinen puhdistusaine erityisesti märkätilojen ylläpito- ja perussiivoukseen. KW TehoSpa soveltuu erittäin hyvin matalapainepesujärjestelmään ja on käytettävissä myös vaahdotinlaitteiden kanssa. TehoSpa on kehitetty käytettäväksi uimahalli-, kylpylä-, sauna-, suihku- sekä sosiaalitiloissa. Tuote irrottaa tehokkaasti orgaanista rasvalikaa. Vaahtoavuutensa ansiosta TehoSpa on tehokas pystypintoja pestäessä.

Ominaisuudet: Kellertävä hajustamaton neste.

Sisältää: Ionittomia tensidejä, kationisia tensidejä <5%
pH: tiivisteessä 13,5, käyttöliuoksessa 11
Pakkauskoot: 3 x 5 L, 20 L

KW TRIMCOS Mikroemulsio

Heikosti emäksinen ja erityisen monikäyttöinen rasvanpoisto- ja yleispuhdistusaine, joka soveltuu useimmille vettä sietäville pinnoille. Matalavaahtoisena kehitetty korvaamaan myös vahvasti emäksisiä ja petroliliuottimia sisältäviä puhdistusaineita. KW Trimcos soveltuu käytettäväksi elintarvike- ja ammattikeittiötiloissa, myymälöissä, teollisuudessa, mattopesuloissa tahranpoistoon, laivoissa, korjaamoissa, kaluston pesussa, teurastamoissa sekä savustamoissa yms.

Käsi- ja konemenetelmiin, myös matalapainepesureihin ja painehuuhtelukoneisiin. Toimii erinomaisesti myös matalissa lämpötiloissa.

Ominaisuudet: Kirkas hajustamaton ja lähes hajuton neste.
Sisältää: Synteettisiä tensidejä, kookosrasvahappoestereitä.
pH: tiivisteessä 10, käyttöliuoksessa 9,5
Pakkauskoot: 10 x 1 L, 3 x 5 L, 20 L, 200 L

KW VAHANPOISTO
Tehokas, huuhteluvapaa vahanpoisto- ja käyttöönottopuhdistusaine emäksisiä aineita sietäville lattiamateriaaleille. Ei linoelumille. KW Vahanpoisto poistaa tehokkaasti myös kerrostuneet vahakalvot. Matalavaahtoisena soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. Hajuttomana soveltuu myös allergikkojen käyttöön. Huuhteluvapaa.
Ominaisuudet: Kirkas, kellertävä, hajuton neste.
Sisältää: Ionitonta ja anionista tensidiä, amfoteeristä tensidiä, natriummetasilikaattia, etanolamiinia, glykolieetteriä, hajusteeton.
pH: tiivisteessä 13, käyttöliuoksessa 12,5
Pakkauskoko: 10 x 1 L, 3 x 5 L