Löytyi 8 kpl tuotteita
KW DES BRIGHT 500ml

Valmis käyttöliuos kaikkien alkoholia sietävien pintojen puhdistamiseen ja desinfiointiin (alkoholi). KW Des Bright on etanolipohjainen heikosti emäksinen pesevä pintadesinfektioaine. Irrottaa hyvin lian sekä rasvan ja on mikrobisidisesti laajavaikutteinen tehoten bakteereihin, viruksiin ja sieniin. 

Ominaisuudet: Kirkas väritön neste
Sisältää: Etanolia, isopropanolia, didekyylidimetyyliammoniumkloridia
pH: käyttöliuoksessa 10
Pakkauskoot: 6 x 500 ml

KW DESALL

Tehokas desinfioiva (Kloramiini T) puhdistusaine arkojenkin pintojen ja kalusteiden päivittäiseen desinfioivaan puhdistukseen korkean hygienian vaativissa kohteissa.

Ominaisuudet: Kirkas, väritön, hieman kloorinhajuinen neste.
Sisältää: Anionisia tensidejä, fosfaattia, kloramiini-T:stä peräisin olevaa aktiivista klooria 2%.
pH: Tiivisteessä 8,9, käyttöliuoksessa 8,5.
Pakkauskoot: 10 x 1 L, 3 x 5 L.

KW DESIPESU
Neutraali desinfioiva (kvaternäärinen ammoniumyhdiste) puhdistusaine, joka desinfioi ja irrottaa likaa kaikilta pinnoilta. Soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa vaaditaan hyvää puhtaustasoa, kuten sairaalat, elintarviketeollisuus, ammattikeittiöt, urheilutilat, sosiaalitilat yms.
Ominaisuudet: Kirkas, punertava, miedosti hajustettu neste.
Sisältää: Ionittomia tensidejä, kvaternääristä ammoniumyhdistettä, fosfaattia, isopropanolia, väriä ja hajustetta.
pH: tiivisteessä ja käyttöliuoksessa 7,5.
Pakkauskoot: 10 x 1 L, 3 x 5 L.

KW DESIPLUS

Emäksinen desinfioiva puhdistusaine, joka desinfioi ja irrottaa likaa kaikilta pinnoilta. Soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa vaaditaan erityisen hyvää puhtaustasoa, kuten sairaaloissa, elintarviketeollisuudessa, suurkeittiöissä, uimahalleissa yms. KW Desiplus vaahtoutuu hyvin ja on käytettävissä myös lämpimissä saunoissa. 

Ominaisuudet: Kirkas, väritön, hajustamaton neste.
Sisältää: Kationisia ja ionittomia tensidejä, kvaternääristä ammoniumyhdistettä, Tetranatrium-EDTA< 5%
pH: tiivisteessä 12, käyttöliuoksessa 10.
Pakkauskoko: 10 x 1 L, 3 x 5 L, 20 L

KW KLOORIPESU

 

Monikäyttöinen emäksinen ja desinfioiva (natriumhypokloriitti) tehopuhdistusaine. Käytetään tiloissa, joissa korkeat hygieniavaatimukset, kuten sairaalat, leikkaus- ja toimenpidetilat, uimahallit, kylpylät, liikunta-, saniteetti- ja sosiaalitilat sekä kylmät saunat,  elintarviketilat, suurkeittiön erilaiset pinnat ja laitteet sekä erityisesti kalatiskit, lattiakaivot, viemärit.

Ominaisuudet: Kirkas, kellertävä kloorinhajuinen neste. Desinfioi ja tappaa bakteereita, sieniä, itiöitä, viruksia. Poistaa hometta ja hajuja. Valkaiseva.
Sisältää: Anionista tensidiä, ionittomia tensidejä, fosfaattia, natriumhypokloriittiliuosta (akt. klooria n. 4%)
pH: tiivisteessä n.13, käyttöliuoksessa (1%) 11,5.
Pakkauskoot: 10 x 1 L, 3 x 5 L.KW PINTADESINFEKTIO
Tehokas etanolipohjainen pintojen desinfiointiaine. Tuote on tarkoitettu pintojen desinfiointiin mm. elintarviketeollisuudessa, ammattikeittiöissä, eläinlääkäriklinikoilla, terveydenhuollossa ym. erittäin korkean hygienian tiloissa.
Ominaisuudet: Kirkas neste
Sisältää: Denaturoitua etanolia 60%, isopropanolia
pH: 7
Pakkauskoko: 3 x 5 L, 200 L

KW T-10

Vahvasti emäksinen desinfioiva (natriumhypokloriitti), vaahtoava pintapesuaine elintarviketeollisuuden, ammattikeittiöiden sekä kylpylöiden erilaisten pintojen ja laitteiden desinfioivaan pesemiseen. KW T-10 on erinomainen myös kovan veden alueilla.

Ominaisuudet: Kirkas, kellertävä, kloorinhajuinen neste.
Sisältää: Fosfonaatteja, anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, klooripohjaista valkaisu- ja desinfiointiainetta <5%.
pH: tiivisteessä 13, käyttöliuoksessa 11,5.
Pakkauskoot: 3 x 5 L, 20 L, 200 L

KW YELLOW

Valmis käyttöliuos kaikkien vettä sietävien pintojen puhdistamiseen ja desinfiointiin (vetyperoksidi). KW Yellow on kehitetty ravintoloiden, kuntosalien, eläinlääkärivastaanottojen puhdistus tarpeisiin, jossa tuotteen laajavaikutteinen vetyperoksidi tulee hyvin hyödynnetyksi. Tuote tehoaa bakteereihin, viruksiin, sieniin, homeisiin ja itiöihin. 

Ominaisuudet: Kirkas, kellertävä neste.
Sisältää: Ionittomia ja kationisia tensidejä, fosfonaatteja <5%, väriä.
pH: käyttöliuoksessa 3
Pakkauskoot: 6 x 500 ml, 3 x 5 L