Hur fungerar pengainsamling?

Beställning och leverans

När försäljningen är slut samlas kundernas beställningar i ett formulär som skickas till info@kemvit.fi Leveransen sker inom 1-3 dagar till önskad adress (helst en adress där transportföretaget kan lämna en leverans under kontorstid). Betalningsvillkoret är 14 dagar netto, så det finns gott om tid att leverera produkterna till kunderna och få betalning för produkterna. Det finns inget minsta beställningsantal. Det tillkommer ingen leveransavgift. Det viktigaste är få med pengar till ungas fritidsintressen!
varainhankinta-pesuaineet

Högkvalitativa rengöringsmedel för pengainsamling

Pengainsamlingen blir mer meningsfull när produkterna behövs i alla hem och företag. På så sätt kan försäljningskampanjen upprepas med jämna mellanrum. Högkvalitativa och användbara produkter får till och med kunderna att se fram emot nästa kampanj.

KW produkterna är utformade för professionellt bruk, så de kräver mindre doser än produkter som konsumenten köper i butik. Produktsortimentet som vi erbjuder för pengainsamling tar hänsyn till konsumenten ur produktsäkerhetsperspektiv.

Vi utvecklar och tillverkar produkterna själva i Kronoby, så inhemskheten är mycket framträdande i de KW produkter som säljs för att stödja ungdomar.

 

Kontakta oss

Skicka hälsningar/återkoppling till Sprayman om våra produkter och tjänster.

Kontakta oss